Pe 2 iunie, GAL Federatia pentru Dezvoltarea Zonei Rurale Bargau-Calimani, a participat la evenimentul dedicat copiilor, care au fost invitati la distractie si joaca, cu ocazia zilei internationale a copiilor.
Evenimentul s-a desfasurat in foisorul din Parcul Municipal incepand cu ora 18:00. Au fost pregatite o mulţime de surprize pentru toti cei prezenti la eveniment: Cântecele, desene pe asfalt, dans, baloane de sapun, face-painting, animaţie cu personaje de poveste si inghetata gratis pentru toata lumea. Toate au fost pregatite cu mult entuziasm de voluntari, pentru cei prezenti la evenimentul în aer liber printre personaje animate și baloane multicolore care au completat petrecerea.
Chiar daca din punct de vedere meteorologic ziua nu a fost tocmai perfecta, actiunea, a adus multe zâmbete pe chipurile tuturor, prin activitatile care au fost apreciate de toti copiii plini de voie bună și entuziasm nețărmurit. Ne-am jucat cu mic cu mare și ne-am bucurat de această zi care ne-a adus împreună pentru a celebra copilaria.