Școala Gimnazială Nr. 1 Bistrița Bârgăului, în calitate de partener în proiectul ,,Investiția în oameni = Viitorul Comunei Bistrița Bîrgăului”, ID 114598, proiect finanțat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020, intentioneaza sa angajeze pentru Programul educațional ,,Scoala dupa Scoala”, profesor SDS cu specializare matematica/fizica/limba romana/ limba moderna(engleza sau franceza), constituie avantaj dubla specializare ( limba romana si o limba moderna sau matematica si fizica etc.).

Cerinte specifice pentru ocuparea postului:

  • Studii corespunzatoare postului
  • Experienta specifica sustinuta cu documente pentru postul ocupat, minim 3 ani
  • Bune competente de comunicare si lucru in echipa
  • Competente de operare PC de nivel mediu

Documentele necesare depunerii candidaturii pentru ocupararea postului sunt : scrisoare de intentie cu precizarea disponibilitatii de lucru in proiect, CV in format Europass semnat pe fiecare pagina, documente justificative ale expertizei relevante declarate in CV, copie carte de identitate.

Documentele se vor depune la sediul GAL FDZR Bârgău-Călimani din localitatea Prundu Bîrgăului, str. Principală, nr. 408/A(vis-a- vis de cladirea Primariei Prundu Birgaului) sau pot fi trimise pe adresele de e-mail : andreea.galben@investitiainoameni.ro, sau gal@birgau-calimani.ro . Ne puteti contacta la numerele de telefon : 0786780221 ; 0749497924 .